Servicii

Servicii transport Bucuresti

Servicii transport Bucuresti

alege serviciul care ti se potriveste. Unul ditre cele mai cautate si simple servicii de transport pentru capitala este transportul de la companii catre domiciliu. Ti-ai cumparat lucruri noi pentru locuinta? Apeleaza cu incredere la serviciile noastre sigure, ieftine si rapide. Cu doar 80 de lei iti poti duce acasa cumparaturile de la Ikeea in Bucuresti, in limita a 15 kilometri. Ai nevoie de transport Dedeman Militari? Iti caram materialele pana la destinatie pentru doar 80 de lei in aceiasi limita de distanta. Ti-ai facut cumparaturile la Metro sau Praktiker si nu incap in portbagajul masinii personale? Nu iti fa probleme, fa o comanda telefonica si vei beneficia de cea mai buna oferta. In plus, fata de aceasta oferta unica, soferul te va ajuta sa cari cumparaturile pana la usa.

Mobilier

Servicii transport Bucuresti cuprinde si transportul de mobilier. Ti-ai cumparat mobila noua de la Ikeea sau de la Kika si nu gasesti o masina ca sa le transporti? Noi te ajutam si iti punem la dispozitie masina de care ai nevoie. In plus beneficiezi optional si de ajutorul nostru pentru incarcare si descarcare. Mobila ta va ajunge la destinatie in deplina siguranta datorita sistemelor de prindere si asigurare a marfii.

Livrari

Servicii transport Bucuresti cuprinde si alta latura de livrari door to door. Daca ai de livrat pachete sau cadouri catre anumite persoane sau firme din Bucuresti poti alege serviciul de livrari. Oferta noastra de pret pentru acestea incepe de la 25 lei pentru o livrare. Pretul variaza in functie de numarul de livrari si distanta. Colaboreaza cu noi pe un termen lung si vei beneficia de preturi pormotionale pentru aceste servicii.

Distributie

Servicii transport Bucuresti – consulta oferta noastra daca doresti sa distribui produsele tale la diferite magazine sau firme. Cu un plan bine gandit pentru traseul privind distributia produselor tale, livrarile se vor incadra in timpul stabilit de tine. Cere o oferta de pret apeland la numarul de telefon afisat pe pagina contact firme transport.
servicii transport Bucuresti