Preturi

Preturi transport Bucuresti

preturi transport bucuresti

Preturi transport Bucuresti

– ele difera de la o comanda la alta. Sunt multi factori care influenteaza mai mult sau mai putin costurile unui transport. Vom enumera cateva cazuri in randurile ce urmeaza. In functie de volumul pe care il ocupa marfa sau mobilierul tau, ai nevoie de masini de transport diferite. Daca ai nevoie de un volum mare pentru incarcare, atunci vei avea nevoie de o autoutilitara cu spatiu util box. Aceste au de obicei urmatoarele dimensiuni: lungimea este de aproximativ 4,20 metri. Latimea este de aproximativ 2,10 metri, iar inaltimea este de 2,20 metri. Pentru un transport local costul este intre 120 si 250 lei. Pentru un transport extern costul variaza intre 1,3 si 1,7 lei.

Volum util mare

Aceasta autoutilitara este gen cub, pe care de altfel o puteti vizualiza in partea de jos a paginii cu numele – preturi transport Bucuresti. Are un volum de aproximativ 20 de metri cubi si este prevazuta cu diferite sisteme speciale. Unul dintre aceste echipamente speciale este liftul platforma. Liftul se afla in partea din spate a dubei exact pe unde se incarca marfa. Acesta este format dintr-o platforma cu o suprafata de 2,10 x 1,50 metri. cateva pistoane actionate de o pompa hidraulica si un panou de comanda. Liftul este foarte important si are o cerere mare in acest domeniu datorita fortei de ridicare a marfii. Greutatea maxima care o suporta aceste lifturi se incadreaza intre 500 si 1500 kg. Pentru acest tip de autoutilitare pretul transportului este mai mare deoarece echipamentele necesita intretinere iar consumul de combustibil este mare.

Volum util mic

Preturi transport Bucuresti influentate de diferite masini de transport. Masini de transport mai mici cum ar fi dubele sunt recomandate pentru mutari sau relocari de maxim doua camere. Livrarile si distributia se potrivesc de minune pentru aceste masini ce presteaza servcii transport Bucuresti. Manevrabilitatea unei astfel de masini este mai facila decat a camioanelor, mai ales in capitala. Insa si acestea au un volum impresionant. Spre exemplu o duba sprinter varianta lunga are dimensiunile: lungimea 4,20 metri, latimea 1,70 metri si inaltimea de 1,80 metri. Pentru aceste utilitare(dube) pretul este unul mai mic, fiind influentat de consumul mai mic de combustibil. Pretul unui transport local cu o astfel de duba este intre 50 si 200 lei. Factorii care influenteaza acest pret sunt: volum, greutate, distanta intre parc auto si destinatar si distanta pana la expeditor. Pretul pentru urban variaza intre 1,2 si 1,5 lei pentru un kilometru.

Tabel tip oferta

Preturi transport Bucuresti prezentate in aceasta pagina sub forma unui tabel. Aceasta lista va ajuta sa va formati o idee despre costuri in functie de distanta si de utilitara.

preturi transport bucuresti duba   preturi transport bucuresti camion